fredag 16 december 2011

Gizmo vår underbara katt


Gizmo vår underbara katt är snart 7 månader. Han är så härlig. Verkligen en annorlunda katt. Han skall hjälpa matte att diska genom att hålla i diskborsten. När vi har tvättat och hängt upp på golvställningen så tycker han att där skall det väl inte hänga så han knycker mina bh och springer och gömmer dem. Strumporna skall helst bo under sängen och handdukar skall faktiskt vara där nere intill badrummet.

Att sitta och bli blöt under kranen är jätteskönt. Först en sida och så den andra, där sitter han och vänder sig fram och åter för att bli extra blöt. Att man i bland går i diskvattnet bekommer inte honom alls. Det är ju så skoj att vara jätteblöt så det droppar av en och halt blir det på golvet, att kana runt i om inte matte och husse ser mig först vill säga. För då åker handduken fram och det är inte lika roligt längre. Sedan är det väldigt skönt att sova i slasken.

Men jag busar inte hela tiden må ni tro. Att mysa i mattes eller husses famn är så skönt. Men det är bara det att jag får ju inte plats längre. Jag väger faktiskt 4,5 kilo nu och är lång med höga ben säger de. Men så är jag ju en blandraskatt. Main coon och Russian blue och lite huskatt. Jag har faktiskt tofsar på öronen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar